Nextcloud client instellen op iOS

Je dienst als eerst de Nextcloud client te installeren, dit doe je vanuit de AppStore
Zodra deze geinstalleerd is zal de app zich openen en moeten de volgende stappen worden doorlopen:

Als eerst krijg je de keuze om aan te melden. Klik op aanmaleden
Je ziet vervolgens bovenaan een wereld bolletje, vul daar het volgende in: https://nl-pub01.boxucloud.nl

Klik vervolgens op Login

Hierna kun je je inlog gegevens invullen en klik hierna op de knop verleen toegang.

• Nextcloud, Boxu Drive, Apple, iOS