Met behulp van Cloud Sync kun je de bestanden en mappen op je Synology NAS middels een WebDAV verbinding synchroniseren met Boxu Drive.

Stap 1

Mocht je Cloud Sync voor jouw Synology NAS nog niet hebben geactiveerd, dan kun je deze via de 'Download Center' van Synology downloaden. Kies hier jouw Synology product in het dropdown menu en scroll vervolgens naar beneden naar 'Cloud Sync' om deze te kunnen downloaden

Stap 2

Open nu de Cloud Sync app en klik links onderaan op het '+' teken. Klik hier door en kies dan op pagina 3 voor de optie 'WebDAV'.

cloudsync synchroniseren met stack

Stap 3

In dit venster vul je nu jouw Boxu Cloud WebDAV adres, je Boxu Cloud gebruikersnaam en je Boxu Cloud wachtwoord in.

• Serveradres: https://nl-pub01.boxucloud.nl/remote.php/webdav (hier gebruiken we nl-pub01.boxucloud.nl maar dit kan ook een ander adres zijn)
  • Gebruikersnaam: jouw Boxu Drive-gebruiker
  • Wachtwoord: jouw Boxu Drive wachtwoord (wanneer je 2weg authenticatie hebt ingesteld dan zal er een app wachtwoord moeten worden gebruikt.)

Stap 4

Hier geef je de synchronisatietaak een naam, kies je een lokale map uit en kies je de synchronisatierichting.

• Verbindingsnaam: (Bijvoorbeeld 'Boxu Drive')
  • Lokaal pad: Selecteer hier een lokale map.
  • Synchronisatierichting: Kies een optie, bijvoorbeeld 'Bidirectioneel'.

Klik nu op 'Volgende' om de koppeling te voltooien.