Hoe activeer ik 2FA voor mijn account?

Je kunt op de volgende manier 2FA voor je account aanzetten.

  • Log in op Mijn DCG
  • Klik rechtsboven op je naam en klik op Veiligheidsinstellingen


  • Klik in het volgende scherm op de knop "Klik hier om het in te schakelen"



  • Hierna voer je de gevraagde stappen uit.



  • 2fa, Mijn DCG, Account, Beveiliging
Was dit antwoord nuttig? 0 gebruikers vonden dit artikel nuttig

Gerelateerde artikelen

Kan ik andere gebruikers toegang geven tot Mijn DCG account?

Middels de volgende stappen kun je extra gebruikers aanmaken om je Mijn DCG account te beheren....