Mijn domeinnaam is verlopen

Wanneer de betaling van een domein niet tijdig wordt gedaan zal uw domeinnaam komen te vervallen.
Hierdoor zijn mogelijk uw diensten ook niet meer beschikbaar.

Uw domeinnaam zal gedurende en uiterlijk 40 dagen in quarantine staan en is het mogelijk om binnen deze periode te heractiveren.

Voor het heractiveren van uw domeinnaam wordt tussen de €25 en €100 in rekening gebracht. (afhankelijk van de extensie)

Wanneer deze factuur is voldaan zullen wij uw domeinnaam weer heractiveren.

• Domeinen, verlopen, offline