Zimbra Mail instellen

Hoe bestel je Zimbra Mail en welke instellingsmogelijkheden zijn er?

Stap 1 is het bestellen van Zimbra Mail.

Klik hier op nu bestellen.

Maak een keuze uit de domein opties. (Let op: Wanneer je gebruik maakt van een eigen domein dan zal je na de bestelling DNS records moeten aanpassen. Ik kom hier later op terug)

Hier kun je desgewenst meer extra accounts toevoegen.

Vervolgens kun je de bestelling afrekenen.

Vul hier alle gevraagde gegevens in zodat we je kunnen toevoegen als klant.

Na bestelling en betaling kom je in het volgende scherm, hier vind je je diensten en facturen terug.

Klik hier op diensten

Hier klik je op Zimbra Mail Account

Vanuit dit scherm kun je alle instellingen uitvoeren.

DNS Instellingen Zimbra Mail

Om Zimbra mail te laten werken met jou domein zullen de volgende records aangemaakt moeten worden

MX record   verwijzende naar zm01.dutchcg.nl met prio 10
CNAME record: autodiscover.joudomein.nl verwijzende naar zm01.dutchcg.nl
SRV Record: _autodiscover_tcp.joudomein.nl met als poort 443 en gewicht 0 verwijzende naar zm01.dutchcg.nl