Hoe koppel ik apps met Boxu Drive?

Boxu Drive kan op de volgende manier worden gekoppeld met apps.

Alle apps van Nextcloud en apps die WebDav ondersteunen kunnen gekoppeld worden.

Wanneer u de app opstart dan word er gevraagd naar de volgende gegevens:

Servernaam /  Hostnaam: https://nl-pub01.boxucloud.nl
Gebruikersnaam: Uw Boxu Drive gebruikersnaam
Wachtwoord: Uw Boxu Drive wachtwoord

Wanneer u gebruik maakt van WebDav dan word er ook gevraagd naar de locatie van bestanden, hier kunt u het volgende invullen: /remote.php/webdav/

• Boxu Drive, Apps, Nextcloud