Hoe stel ik Zimbra mail in op een MacOS?

Het instellen van Zimbra Mail op een MacOS is heel eenvoudig,

Stap 1.
Log in op uw Zimbra Mail account via https://zm01.dutchcg.nl

Ga daar naar het tabblad "Voorkeuren" en klik vervolgend in het linker menu op "Verbonden apparaten en apps".

Stap 2.

Klik op Download en voer de download uit.

U krijgt dan de volgende schermen te zien:

Voer elke keer als dat gevraagd word uw e-mail account wachtwoord in.

In de laatste stap klikt u op de knop "installeer"

Zodra alle stappen zijn doorlopen heeft u de volgende instellingen gedaan:

• E-Mail
  • Contacten
  • Agenda

Met deze installatie hoeft u geen gebruik te maken van Outlook maar maakt u gebruik van de MacOS apps.

• zimbra, macos, instellen