U kunt uw Boxu Drive account eenvoudig toevoegen aan Zimbra Mail.

Klik bij Zimlets op Nextcloud

Vul vervolgens uw gebruikersgegevens in en klik op OK

Let op!, wanneer u gebruik maakt van 2weg authenticatie dan zult u een wachtwoord moeten maken in Boxu Drive. Dit kunt u doen door in te loggen op Boxu Drive portal en dan vervolgens rechts boven aan te klikken en te gaan naar instellingen. Hier gaat u naar Beveiliging waar u vervolgens een app wachtwoord kunt aanmaken. Dit wachtwoord gebruikt u vervolgens binnen Zimbra.

• zimbra, Boxu Drive Free