Wij hebben op iedere hosting server een serveradres ingesteld voor beveiligde e-mail verbinding

Uw domein kunt u wel beveiligen met een SSL certificaat, helaas is dat niet mogelijk voor de uitgaande e-mail.
Om Apple devices te koppelen is een servernaam met een SSL verplicht.

Het server adres kunt u terug vinden op de productpagina en onder de tab Hosting informatie

• IMAP, apple, iphone, ipad