We zijn op de hoogte van een mogelijk probleem dat de service beïnvloedt. Meer informatie

Artikelen

Boxu Free opzeggen Ik wil mijn Boxu Drive Free abonnement opzeggen maar zie daar geen mogelijkheid voor. Dat... Clients voor Boxu Drive De clients voor het gebruik van Boxu Drive kunnen via de onderstaande links worden gedownload.... Hoe activeer ik twee-factor authenticatie voor mijn Boxu Drive Account? Doorloop de volgende stappen om twee-factor Autenticatie in te schakelen. Stap1 Log in met jouw... Hoe kan ik bestanden verplaatsen vanaf Dropbox naar Boxu Drive? Met de volgende stappen kunt u uw bestanden verplaatsen naar Boxu Drive. Stap 1. Installeer de... Hoe kan ik mijn Boxu Drive wachtwoord resetten? Klik binnen de DCG portal in het linker menu op "Diensten -> Mijn Services".Klik vervolgens op... Hoe koppel ik apps met Boxu Drive? Boxu Drive kan op de volgende manier worden gekoppeld met apps. Alle apps van Nextcloud en apps... How can i add Google Drive to Boxu?   Boxu uses OAuth 2.0 to connect to Google Drive. This requires configuration through Google... Ik heb iOS 11 en kan mijn foto’s niet meer bekijken in de Boxu portal en Windows computer. iOS 11 gebruikt standaard een nieuw bestandsformaat voor foto’s en video’s op apparaten die ermee... Ik wil mijn data versleuteld in de cloud hebben, hoe doe ik dat? Data uitwisseling tussen jouw computer of mobiel apparaat en de Boxu Drive vindt altijd... Nextcloud client instellen op iOS Je dienst als eerst de Nextcloud client te installeren, dit doe je vanuit de AppStoreZodra deze... Waar kan ik inloggen? U kunt inloggen via de webportal. Het webadres is https://nl-pub01.boxucloud.nl Waar vind ik de handleiding voor Boxu Drive? U kunt de handleiding downloaden door te klikken op de onderstaande link: Boxu Drive handleiding Webdav gebruiken met mijn Boxu Drive account Je kan je Boxu Drive account ook benaderen via WebDav. Hierdoor heb je toegang tot je data maar... Word, Excel of Powerpoint bestanden aanmaken Wanneer je binnen Boxu Cloud een Word, Excel of Powerpoint document wil aanmaken dan doe je dat...
« Terug