Kan ik andere gebruikers toegang geven tot Mijn DCG account?

Middels de volgende stappen kun je extra gebruikers aanmaken om je Mijn DCG account te beheren.

Tevens kun je de juiste machtigingen toekennen aan de gebruikers.

1. Klik rechtsboven op je naam en klik hierna op Beheer gebruikers

2. Scrol naar beneden en nodig nieuwe gebruikers uit door het e-mail adres van de gebruiker in te vullen. Bepaal eventueel ook meteen de rechten die deze gebruiker moet hebben.

3. De nieuwe gebruiker zal een e-mail ontvangen met de vraag om zijn account te bevestigen.

• Mijn DCG, Gebruikers, Toegang, Machtigingen